Henkilöstö

Palveluksessanne

KHT Jukka Lievonen

Jukka on toiminut tilintarkastusalalla yli kaksikymmentä vuotta. Vuosina 1990 – 2005 Jukka työskenteli pääkaupunkiseudulla ja vuodesta 2008 alkaen Etelä-Savossa tilintarkastusalalla. Taloushallinnon käytännön kokemusta Jukka on saanut työuransa alkupuolella kirjanpitäjän tehtävässä vuosina 1986 – 1990 sekä keskisuuren teknologiakonsernin talouspäällikkönä vuosina 2005 -2008. Jukan asiakaskuntaan on sisältynyt Osuuspankkeja, monikansallisten konsernien suomalaisia tytäryhtiöitä, kotimaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, yhdistyksiä ja kiinteistön hallintaan perustuvia yhtiöitä.

Jukka on suorittanut työurallaan useita konkurssipesiin ja yrityssaneerauksiin liittyviä erityistarkastuksia.

Jukan harrastuksista tärkein on kesäisin matkamoottoripyöräily niin pikitiellä kuin sorallakin.


KHT Harri Jylhä

Harrilla on hyvin monipuolinen kokemus yritysten taloushallinnosta, markkinoinnista ja muusta asiakaspalvelusta. Ennen vuonna 2008 alkanutta ammattitilintarkastajan uraa Harri sai taloushallinnon käytännön kokemusta toimiessaan noin viidentoista vuoden ajan yrittäjänä isännöinti- ja tilitoimistoalalla. Harrilla on asiakkaita hyvin vaihtelevilta toimialoilta niin pienimmistä mikroyrityksistä keskisuuriin liiketoimintaa harjoittaviin yhteisöihin.

Harri on ollut mukana kymmenissä yrityskaupoissa niin myyjän kuin ostajan neuvonantajana selvittäessään yritysjärjestelyjen sopimusten ehtoja ja verokysymyksiä. Aina haasteellisissa yritysten sukupolvenvaihdosjärjestelyissä Harri on saanut kiitosta niin yritystoiminnasta luopuvalta kuin sitä hankkivalta sukupolvelta.

Harri harrastaa monipuolisesti liikuntaa, hiihtoa, kilpatanssia sekä veneilyä.


HT Hanne Larinen

Hanne on toiminut tilintarkastustehtävissä vuodesta 2014 lähtien. HT-tilitarkastajatutkinnon Hanne suoritti vuonna 2017. Koulutukseltaan Hanne on kauppatieteiden maisteri. Ennen tilintarkastusuraa Hanne työskenteli kuntasektorilla taloushallinnon ja sisäisen tarkastuksen tehtävissä. Hannella on tilintarkastuskokemusta vaihtelevilta toimialoilta erityisesti pienissä ja keskisuurissa perheyrityksissä.

Hannea pitävät vapaa-ajalla liikkeessä niin aktiivinen juoksuharrastus kuin kaksi alle kouluikäistä poikaa.


HT Eila Pajunen

Eilalla on monipuolinen kokemus taloushallintotehtävistä sekä asiakaspalvelusta. Eilan vahva käytännön osaaminen taloushallinnon tehtävistä on kertynyt kuudentoista vuoden aikana vuosina 1999 – 2015 yrittäjänä perheyrityksen taloushallinnossa. Yrityksen palkkahallinnon, verotuksen, kirjanpidon ja tilinpäätösten laadinnan haasteet ovat Eilalle tuttuja. Vuodesta 2015 alkaen Eila on toiminut tilintarkastustehtävissä ja taloushallinnon neuvontapalveluissa.

Eila harrastaa liikkumista luonnossa, lukemista ja mökkeilyä. Harrastuksiin kuuluvat myös  opinnot YAMK-tutkintoa varten.


KLT Auli Halttunen

Aulilla on yli 30-vuoden monipuolinen kokemus taloushallinnon, palkanlaskennan, kirjanpidon ja verotuksen tehtävistä eri pk-sektorin yrityksissä. Vuodesta 2019 alkaen Auli on toiminut yhtiössämme tilintarkastusassistenttina.

Auli harrastaa mökkeilyä kalastaen, sienestäen ja marjastaen. Metsään eksymisen estää suunnistusharrastus.

.

.


Vilma Jylhä

Kauppatieteiden opiskelujen ohessa Vilma on toiminut tilintarkastusassistentin tehtävissä vuodesta 2018 lähtien. Vilma on erikoistunut asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksiin.

Opiskelun ja työn lisäksi Vilma ehtii harrastamaan myös monipuolisesti liikuntaa erityisesti kilpahiihtoa.

.

.

    


Palveluksessanne!